Friday, September 19, 2008

juvenile jiggy-ing

My kids dancing to the new radio:


I don't know what they ate to make them so hyper that night.
And Izani was just his normal cheeky self.

9 comments:

  1. I know!! must be the choc cake!!

    nak cikitttt ;)


    comelnya Izaniiii!!!
    geram betul tengok dia kat Aziziyah hari tu. sesaat pun tak lalu dok diam...

    ReplyDelete
  2. alalalalalalala, cutenyeeeee.
    so cute!
    geram sungguh ngan izani.

    ReplyDelete
  3. the jester hat becomes him.

    background dancers got skills seyyy!!! macam mc hammer!

    ReplyDelete
  4. hehehee comelnye izani!!

    hai kak elisa :)

    ReplyDelete
  5. neeza,
    masa ni belum buat choc cake lagi, so tak tahu lah kenapa...
    Izani ni memang tak boleh dok diam.. tapi sekali dia duduk diam, mesti tertidor.. Semalam tengah dok makan choc cake at the kitchen table, tengok2, dia dah terlentok.. eheheh

    PB,
    eh u ada website baru eh? lerr camner I tak tahu ni?

    nazrah,
    nak ambik video background dancer tu actually nya, sebab takde orang lain yang reti nari camtu.
    Si kecik tu pulak menyibuk..

    temi,
    *waves hi*
    apa khabar harini? sihat?

    ReplyDelete
  6. pergh ihsan terer gila menari. i think sebenarnya izani is the singer and the dancers are the background dancers.

    my eyes are on izani all the time. terlalu menggeramkan.

    ReplyDelete
  7. lolls,
    macamana nak ignore Izani, muka dia tersembul betul2 depan camera..
    yang tak tahan tu tengok mata dia kedip kedip.. nak marah pun tak jadi.

    ReplyDelete
  8. ya Allah sabbbbbbbarrrrrrrrrrrrrrrr je lah Izani itewwwwww, batting eyelashes some more to Cik Lin, auwww!

    ReplyDelete
  9. ya allooooh izaniii.. lucu banget siiihh.. kakak sama abang juga asik banget joget nyah.. ahhaahah... lucu yah klo lagi begini.. jadi inget waktu kecil2 dulu.. :P

    ReplyDelete