Wednesday, September 17, 2008

"Fantamorgana"

"Denial"

pegilah tidor.

16 comments:

  1. or maybe he's just plain clueless?

    ReplyDelete
  2. err what did you see?

    ReplyDelete
  3. lolls,
    buletin utama Sept 16 on http://www.tv3.com.my and anwar's Press conference footage on http://www.justin.tv/anwaribrahim.

    ReplyDelete
  4. wow... records nih! a three-word entry (other than 'i love you', 'i hate you' or even perkataan carut lain) !!!

    even my comment is longer than your post, hahaha!

    aiyoh tension 'net kat ofis ni. too sengal to stream the sites you gave.

    ReplyDelete
  5. Alin
    balik rumah lah tengok.
    che'abang dah balik rumah lum?

    ReplyDelete
  6. elisa, balik rumah bangi weekend nanti la kot tengok. kat cheras still guna 1515, lagi penaya, haha

    dah, znr dah balik dari ahad malam.

    ni PM just took over MoDef from Najib tadi, silap-silap znr'll back on the list again. curse on PakleLah.

    but SAPP dah umum keluar BN some 5 minutes ago... so, okay lah tu kot. hahaha

    ReplyDelete
  7. lenguh achik tawww! main-main pulak dia!

    ReplyDelete
  8. hah? siapa yang main-main?
    eh tengok latest news - kickdefella pulak kena tangkap:
    http://www.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2008/9/17/nation/20080917192953&sec=nation

    ReplyDelete
  9. nak tengok news pun takde nafsu.

    ReplyDelete
  10. govt kat mesia dah macam cite katun.. semua katun2 yang jadi menteri.. yang jadi bapaknya pulak bapak katun.. doraemon!

    ReplyDelete
  11. dua2 tu lah.

    lenguh nak tengok dia main wayang kulit.

    ReplyDelete
  12. does he know what MOD does by the way?

    ReplyDelete
  13. Tak boleh nak komen sikit sebab nak komen banyak tetapi takut plak nanti kena pergi bercuti kat tempat tu.... nanti sunyi pulak blogworld ni. Kesian pulak kat Elisa nak cakap dah tak de orang! Hehehe!

    ReplyDelete
  14. I am lost here. from the title fantamorgana can lead to MOD etc... etc...

    or saje je like the topic, buat blurr and hope it will go away...

    ReplyDelete
  15. its really chaotic la in Malaysia now.really bad for the economy, people and everything la..so much so, i dah malas baca paper.headlines semua about this.Why can't we all just be happy?Wishful thinking ke, you think?Sedih2 ni lagi buat I hungry.hahaha

    ReplyDelete
  16. The best entry! Sum it all up...

    ReplyDelete