Wednesday, August 13, 2008

Bloggers Gathering 16th August ...

... has to be cancelled...!

SO SO SO SO SO Sorry!!
Tapi macam susah aje nak coordinate :P
Dah lah i susah nak online.

I will be in KLCC besok (thursday the 14th) during lunch time. Sapa nak jumpa boleh call kosong satu nam, nam kosong limer mpat tujoh tujoh smilan.
The rest of the days ada kat Kelana Jaya kot. Kalau rindu sangat telefon lah.
AHAHAHAHHAHAHAH

*tunggu tepi talipon*

eh sat nak habag.
telefon i kena curi tau... so I lost semua orang punya numbers.
kalau rajin, sms lah nombor yang tertera di atas so that i can store your numbers.

incident kecurian tu, kita story mory lain hari ya?

btw, I balik Saudi on the 21st, so tak boleh join shopping2 on 23rd.
:(
Tapi i dah borong satu munawarrah before balik kedah itu hari. *huge grin*

7 comments:

  1. Cancelled? I bought the tiket bas already!!!

    Phone kena curi ke, alasan nak beli baru???

    ReplyDelete
  2. aiseh tak jadi eh? tak pa. ada jodoh we'll meet next year pulak :)

    ReplyDelete
  3. i was in klcc for lunch earlier!!! could have met you! GRRRRRR

    ReplyDelete
  4. hanafi - ces. wehhh gang msm nak datang ke rumah on sunday 3pm. jom lah. Potluck. u bawak kacang ngan yin.
    Memang cadang nak beli baru pun, dah kena curi, jadi tak ada excuse tak beli lah :)

    mosh - insya-Allah :)

    dory - sms me your number, babe!!
    Actually I lunched dekat pukul 4, sebab bebudak nak masuk petrosains.. adeh..

    ReplyDelete
  5. cancelled eh?

    i pun br teringat abt it. check calendar ropanya besok eh.

    you! munawwarah new release today.
    i dh berdebar debar, bukak tutup wallet. haha..apakah damage yg bakal ku hadapi, semoga ditetapkan iman.
    huhu

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaaaaaaaa...dia dah borong dah!!!

    :(

    i balik DXB 4 sept. budak ponteng skolah sehari. seramnya nak balik padang pasiaq...

    ReplyDelete
  7. waaa..sudah borong kaaa....

    anyway, i'll sms my number...if you are ever in kl area again..holla..and perhaps can lunch2 or tea2 ke..

    ReplyDelete